Het fotoboek van formule 1 races ‘Real Racing’ over de finish!

Real Racing, een ode aan de Formule 1 coureurs uit de jaren’60 – ’70, hun teamgenoten en de vele randverschijnselen die het toenmalige racen mogelijk maakten.
Zaterdagmiddag jongstleden vond de presentatie van het boek voor een gemêleerd aantal genodigden plaats in de Stadsschouwburg in Heerlen. Na een interessant interview door Maurice Ambaum en de inleiding van de foto-expositie voorzien van heerlijke hapjes en een drankje, signeerde Winau Berkhof talloze boeken en alle aanwezigen kregen na afloop een vette reep chocolade als dank voor hun interesse. Al met al een geslaagde dag! (foto’s presentatie: Gerlach Delissen)

Real Racing is een musthave voor alle liefhebbers van Formule 1 races. Een stukje nostalgie in zwart/wit dat een beeld vormt van de destijds beschikbare techniek, (afwezige) veiligheid en organisatie van de races en een lofdicht aan de coureurs, die onverschrokken hun heldendaad verrichtten. De druk was in handen van Schrijen-Lippertz. Het boek van 368 pagina’s is te bestellen voor € 59,- (incl. verz.)

Voor al uw boeken, brochures en flyers is Topic-art uw adres!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Follow by Email
LinkedIn
Share
error: Content is protected !!