Real Racing! Formule 1 races – foto’s uit de jaren ’60-’70

Het fotoboek ‘Real Racing’ over Formule 1 races in de jaren 60-70 door Winau Berkhof neemt concrete vormen aan.

Vandaag is het dan zover. Na een maandenlange voorbereiding is het boek vandaag bij drukkerij schrijen-lippertz afgegeven. Nu is het alleen nog wachten op het eindresultaat dat, wat alle betrokkenen betreft, een schitterend boek zal zijn! Een uitblinker in de motorsport fotoboeken als ik het zo mag omschrijven.
Het was zowel voor Winau, frontman van Dutch Racing Press, als voor mij, een hele klus om alle foto’s en teksten op een verantwoorde manier te rangschikken. De prettige samenwerking met Winau was hartverwarmend en dusdanig dat ik er met alle plezier en belangstelling aan heb gewerkt.
De opzet van het boek is om de lezer te laten verwonderen over de toen veelal low-budget, amateuristische en onveilige manier van werken, tegenover het nu zo technisch en commercieel geavanceerde mediacircus.
Ook wordt de ontwikkeling van deze technische voortgang belicht. Buiten de schitterende opnames van honderden race-auto’s met hun coureurs, zijn de sublieme sfeerfoto’s die de meest uiteenlopende randverschijnselen laten zien, zeker de moeite waard! Wij zijn in ieder geval benieuwd naar de reacties, aangezien we nog meer foto’s op de plank hebben liggen en plannen voor een volgend boek al in een gevorderd stadium zijn.
Kijk voor nóg meer foto’s van uiteenlopende races uit de jaren ’60-’70 op www.dutchracingpress.photos

Maurice Ambaum (Ambaum BrandMakers) die ook de eindredactie in handen had, verzorgt de presentatie van ‘Real Racing’ die op 26 maart zal plaatsvinden in de stadsschouwburg te Heerlen.
Het belooft een memorabele dag te worden!

Design en layout - Topic-art
Real Racing door Winau Berkhof
Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Follow by Email
LinkedIn
Share
error: Content is protected !!